Kategorier
Blog

IMAX Waders

Kom godt afsted med IMAX waders

Er du på udkig efter waders, men har ikke lyst til at tømme opsparingen for at opnå målet? Så kan svaret meget vel være et par waders fra IMAX. Modellerne er lette og super åndbare – og dette uden at gå på kompromis med det funktionelle. Sidst men ikke mindst udbyder IMAX deres waders til helt fantastiske priser, hvor alle kan være med. mærket er helt bestemt kommet for at blive på waders markedet og er uden tvivl et kig værd hvis du er på udkig efter din næste tørre og varme fisketur.

Knæk og bræk 🎣

Imax åndbare waders

Åndbare IMAX waders

Er du på udkig efter lethed og høj åndbarhed i dine waders? – så er denne IMAX model et rigtig godt bud. Med denne IMAX waders model får man alle de gængse standard funktioner, som tapede søm, stor frontlomme, et 100% vandtæt produkt og så endda til en knivskarp pris hvor alle kan være med – det bliver ikke billigere! Modellen kommer derudover med neopren vadebælte, en støvle med profilsål og en stærk 3-lags konstruktion. 

Alt i alt et lækkert sæt waders til en fuldstændig formidabel pris! 

IMAX Neopren waders

IMAX Challenge Neoprene Chest Waders er med studs og til en helt super pris. Modellen har en lækker stor forlomme til opbevaring, samt åbning til hænderne hvor du kan varme hænderne undervejs. Skulderstropperne er justerbare og giver mulighed for en fantastisk pasform. Derudover er knæene beklædt med en gummi forstærkning, der gør dem ekstra slidstærke.

Fantastiske til prisen

Imax waders er virkelig gode waders til prisen. Det bedste er næsten at der ikke kræves yderligere køb, inden du kan komme afsted til fiskevandet. Begge ovenstående modeller kommer med fast støvle, hvilket betyder at du ikke skal have vadestøvler ved siden af. Imax åndbare waders kan købes i størrelserne mellem 40 og 47. Imax neopren waders kan købes helt op til størrelse 49. Bruger du normalt en størrelse 44, skal du altså vælge størrelse 44-45.

Kom godt i gang

Hvis du er ny i vadefiskeriet, så kan vi varmt anbefale at overveje et par ting inden du foretager et køb:

  • Giv plads til en varm sok
  • Tænk over sikkerheden
  •  Hvornår skal du fiske
Derudover er muligheden for at vade og vade dybt, noget man kan benytte sig af, ikke noget man skal. Faktisk er den største fordel ved vadefiskeri, muligheden for at kaste på langs med land.
 

Find mere inspiration

Ved at klikke på billederne herunder, så går du til vore artikler om andre waders typer. Er du sikker på at det er et sæt du skal have, kan du eventuelt tjekke vores komplette liste med waders sæt.

 

Blå waders til børn fra Ocean
Læse mere om waders til børn
Vision Hoski waders sæt
Læs mere om waders sæt
vadebukser
Læs mere om vadebukser