Vadejakker

Hvad er en vadejakke?

En vadejakke er en uundværlig del af fiskerens uniform. Vil du være helt sikker på at holde varmen, i mange gode fiske timer, så er en vadejakke fuldstændig investeringen værd. Derudover er den super praktisk, da den med et væld af lommer giver super gode opbevaringsmuligheder undervejs.

Vadejakker findes i dag, i mange fede designs og det er bare at vælge frit, hvilken stil man er til. Derudover er vadejakken også kendetegnet ved dens lave vægt og du kan derfor blot koncentrere dig om dit fiskeri, uden at blive tynget ned. 

Artiklen indeholder reklamelinks.

Hvilken vadejakke skal jeg vælge?

Der er selvfølgelig flere ting der skal tænkes over når du vælger din vadejakke. Vi vil her komme ind på hvad du skal tænke på inden du foretager et køb:

  • Saltvand – skal du hovedsageligt fiske her, er det værd at købe en saltvandsmodel
  • Længde – Hvis du ofte vader dybt er det træls at have en lang vadejakke, de kortere modeller anbefales her.
  •  Opbevaring – Pakker du lidt eller meget.

Du kan også læse videre, og få 6 gode bud på din næste vadejakke.

Geoff Anderson Buteo jakke

Geoff Anderson Buteo jakke

Med denne Geoff Anderson fiskejakke, kan du gå det meste fiskeri godt i møde. Både spin og flue samt kyst, å eller hav. Vadejakken er åndbar og har et væld af anvendelsesmuligheder via. de praktiske lommer. Ærmerne lukkes med en kraftig velcro og en solid magnet er placeret til værktøj, hvilket gør denne model til et rigtig godt køb.

Geoff Anderson Xanado Vadejakke

Med denne Geoff Anderson Xanado Vadejakke, vil man opleve letvægt i ordets stærkeste forstand. Med en vægt på bare 698g - i str. L - modellen - har det næppe føltes mere frit, at have en vadejakke på. Modellen indeholder selvfølgelig også standard features som et hav af anvendelige lommer, velcro lukning til ærmerene og meget meget mere.

Patagonia Calcite Jacket

Patagonia Calcite Jacket

Patagonia Calcite Jacket er en GORE-TEX herlighed fra Patagonia. Fiskejakken er helt utrolig vandtæt og giver dig mulighed for 100% fokus på fiskeriet og ikke på det kolde vejr - dette selvfølgelig uden at gå på kompromis med åndbarheden.

Patagonia Swiftcurrent Wading Jacket

Patagonia Swiftcurrent Wading Jacket

Patagonia Swiftcurrent Wading Jacket er en af de nyere modeller fra Patagonia. Endnu engang er det med stor øje for detaljen, at Patagonia udgiver et nyt produkt. Vadejakken er super vandtæt og imprægneret med DWR, hvilket gør at vandet afvises og falder af i små perler. Derudover har man tænkt bæredygtigt og produceret jakken af 100% genanvendt nylon materiale.

Simms G3 vadejakke

Simms G3 Guide Jacket 2022

Simms G3 Guide Jacket 2022 er en eksklusiv vadejakke der kan modstå det meste uvejr. Jakken er lavet af en 3-lags GORE-TEX membran og et væld af lommer pryder denne eksklusive sag fra Simms. Bestemt et kig værd.

Simms Freestone Jacket 2021

Simms Freestone Jacket 2021

Simms Freestone Jacket 2021, er foret med den såkaldte Toray-membran, som sørger for at du altid er tør når du er ved vandet. Modellen har et par lækre fleece forede lommer og kan justeres på både talje, ærmer og hætten.

Vores foretrukne vadejakke

Simms G3 vadejakken er vores foretrukne. Det er den da den er fremstillet i den velkendte Simms kvalitet, hvorfor vi også er svært begejstrede for Simms waders. Det der gør den til vores foretrukne jakke, foruden den høje kvalitet, er de meget gennemtænkte features. En hætte der justeres flere områder, samt en masse anvendelige lommer og vandafvisende lynlåse gør denne vadejakke uovertruffen. Så gør det jo heller ikke noget at en Simms G3 vadejakke ser skide godt ud.

Simms G3 vadejakke

Billige
waders

vadefiskeri i elven

Vadestave

Simms waders

Genudsætning af laks i vandkanten