Vadestøvler

Find de rette vadestøvler

Når du skal til vandet for at fiske, giver det mange fordel at have muligheden for at træde ud i bølgerne for at nå flere fisk. Til det formål bruger mange de klassiske waders med fast støvle, som holder vandet ude hele dagen. Men måske er et par vadestøvler et bedre valg til dig? 

 

Vadestøver bruges samme med waders uden fast støvle, og det er en sammensætning, som kommer med mange fordele for dig som fisker. Derfor har vi her på siden samlet en oversigt over vadestøvler, så du kan blive guidet til valget af dit næste par.

Simms tributary vadestøvler

De billige vadestøvler

Simms har med tributary serien, lavet et produkt der både er uhyre billigt, men samtidig utrolig godt. Ønsker du at komme i gang med et par billige vadestøvler, så har du her et oplagt valg.

De bedste vadestøvler

Simms G4 serien er lig med kvalitet. Simms G4 vadestøvler er ingen undtagelse. Disse støvler er til dig der ikke ønsker at gå på kompromis med noget. her får du en uovertruffen komfort og slidstyrke. Måske de bedste vadestøvler på markedet.

Derfor skal du købe vadestøvler

De klassiske waders med fast støvle er gode og praktiske waders, men problemet med disse waders er, at du ikke selv kan vælge, hvad du skal have på fødderne. Du er tvunget i at gå i de støvler, der hænger fast på dine waders, og det er ikke altid den bedste løsning. 

 

Det er ikke sikkert, at støvlerne i dine waders passer helt perfekt til netop din fod, når det kommer til både form og komfort. Komfort er sjældent den største prioritet, når der produceres vaders, og selvom et par klassiske waders med fast støvle er et godt valg i mange sammenhænge, så kan de komme til kort for dig, der tilbringer mange timer ved vandet ad gangen, og som derfor har brug for ekstra komfort. 

 

Ekstra komfort kan du få med et par vadestøvler, der er designet med fokus på netop komfort. Vadestøvler er rigtige støvler, og du har rig mulighed for at finde et par vadestøvler med den rette pasform til netop din fod. 

 

Vadestøvler kombineres som nævnt med vaders uden fast støvle, og du får samme vandtætte effekt, så din fødder holdes tørre dagen lang.  

 

Vadestøvler med gummisål eller vadestøvler med filtsål? 

Når du skal købe vadestøvler, kan du vælge mellem vadestøvler med filtsål og vadestøvler med gummisål. Gummisålen er et godt valg for dig, der fisker mange forskellige steder, da denne sål er alsidig og giver et godt greb på de fleste overflader både ved kysten og i åen. 

 

Filtsålen har en anden overflade, som gør den god til brug på glatte sten. Derfor er et par vadestøvler med filtsåler et godt valg for dig, der ofte fisker på glatte sten ved kysten eller ved en elv. Vadestøvler med filtsål er til gengæld ikke gode ved åen, da disse støvler bliver meget glatte i forhold med græs og mudder. 

Vadestøvler til saltvand

Patagonia vadestøvler som er lavet til saltvandbrug. Fremstillet i læder som er forstærket, for at kunne holde til det hårde miljø i saltvand. Disse støvler er til dig, som har mange fiskedage på kysten og som skal anvende en vadestøvle som kan holde til lidt af hvert.

Vision vadestøvler

Vision vadestøvler med gummisål, fremstillet til dig som ønsker et par solide støvler til fiskeri i fjord, å og ved søen. Vision har med disse vadestøvler igen vist, at de har styr på at designe fedt fiskegrej, til lystfiskeren som er pris og kvalitetsbevist.

vadefiskeri i elven