Waist waders

Hvad er vadebukser?

Waist waders eller vadebukser, er et fantastisk supplement til dit fiskeri.

De er helt fantastiske langs åen, såvel som når du går ved put and take søen, eller de lavvandede områder i fjorden.

Med vadebukser holder du dig let på fisketuren, men beholder muligheden for at affiske kystlinjen effektivt, såvel som at lande drømmefisken uden at blive gennemblødt.

Artiklen indeholder reklamelinks.

Waist waders til dig der værdsætter bevægelighed

Waist waders er ganske oversete i Danmark, og det er os mysterium hvorfor.

  • Opnå større bevægelighed
  • Kom hurtigere fra plads til plads
  •  Undgå at få det for varmt ved åen
  • Opnå maksimal komfort

Du kan også læse videre, og få 8 gode bud på dine næste waist vaders.

Scierra waist waders

Scierra Kenai 15000 Waist Bootfoot Cleated

Her får du et par waist waders med fastmonteret støvle fra Scierra. Helt perfekt til åen, eller til vadefiskeri i de mere lavvandede elve. Her er alt hvad du behøver til en fiskedag langs det rindende vand. Praktisk, anvendelig og til en skarp pris.

Simms Freestone Waist Waders sæt

Simms Freestone Waist Waders Combo

Her får du et dejligt waderssæt fra simms. Freestone waist waders fra simms paret med den gode freestone vadestøvle. Her får du et perfekt sæt til det danske å fiskeri, såvel som det norske laksefiskeri, de steder hvor du ikke skal vade langt ud i elven. Dette waist waders sæt er også helt oplagt til de dage på kysten, hvor du ved at fiskene skal findes på det helt lave vand. Har du først prøvet Simms Waders, så er det svært at gå tilbage til andet.

Kinetic waist waders

Kinetic ClassicGaiter Bootfoot Pant

Billige waist waders fra Kinetic. Disse waders er til dig som ønsker maksimal bevægelsesfrihed såvel som budgetvenlige waders. Dette par kommer med en fast støvle, hvilket betyder at du er klar til at drage afsted til åen.

Scierra waist waders blå

Scierra Helmsdale 20.000 Waist Waders Bootfoot

Et billigt waist waders sæt fra scierra. Med fastmonteret støvle er der ikke mere at tænke på, du er allerede klar til at fiske. Modellen findes i flere forskellige farver.

billige vadebukser med fast støvle

Kinetic ClassicGaiter Bootfoot Pant - Hunting Green

Et par billige waist waders fra kynetic. Farvekoden ligger næsten op til at disse er waders til jagt. Disse er dog også helt oplagte til fiskeri i åen.

Patagonia waist waders

Patagonia Swiftcurrent Wading Pants

Waist waders fra Patagonia af den bedste kvalitet. Perfekt til alle fiske situationer hvor du ikke skal vade dybt. Patagonia swiftcurrent wading pants er blevet taget godt imod af brugerne, med et væld af gode anmeldelser. Kigger du på anmeldelser, vil du finde den ene 5 stjernede anmeldelse efter den anden. Leder du efter de bedste vadebukser, så er dette et oplagt valg.

Rapala vadebukser

Rapala Tactics Wading jeans

Fede waist waders fra Rapala. De ligner ikke andet du ellers kan få på markedet! Ud over at ligne jeans, så er ideen også at de skal være så komfortable som at gå i dine jeans - super fedt når der skal affiskes meget vand. God funktionalitet til en god pris.

Waist waders - et overset værktøj

Langt de fleste danske lystfiskere har stiftet bekendtskab med både åndbare og neopren waders, alt imens man kun ser ganske få folk anvende waist waders.

Genudsætning af laks i vandkanten

Perfekte til åen

Vadebukser er det oplagte valg til fiskeri i åen. Det er de, da man her ofte kun har sine waders på for at kunne holde benene tøre, såvel som for at have muligheden for at kunne genudsætte sine fisk, uden at blive gennemblødt. her giver waist waders langt mere frihed på fisketuren, og giver dig som lystfisker bedre mulighed for at smide en taske eller et net på ryggen, uden at have alt for mange stropper og seler.

 

Vadefiskeri i lavt vand

Waist waders kan også give fremragende mening på kysten og i fjorden. Især hvis du ved at du skal fiske ganske tæt på land, eller hvis fiskepladsen ikke kræver at du skal vade dybt.

I store dele af vores kystfiskeri, vader vi ikke meget længere ud end til knæerne. Her er det altså helt unødvendigt med de traditionelle waders, da man sagtens kan klare sig med vadebukser.

Det betyder ikke at man begrænser sig selv, hvis blot man kender sine fiskepladser. Om sommeren giver det fantastisk mening med den ekstra bevægelighed og frihed til at fiske i bar “kasse” eller blot i en t-shirt. Alt imens det for os altid giver god mening at anvende waist waders når man fisker skumbille i åen, eller jagter de vestjyske laks. Det er simpelthen ikke nødvendigt med mere.

 

Billige
waders

vadefiskeri i elven

Patagonia waders

Simms waders

Genudsætning af laks i vandkanten

Waist waders - perfekte fiskebukser

vadebukser eller waist waders, er for os indbegrebet af de perfekte fiskebukser. For os er fiskebukser noget som gør det nemmere at fiske, og det gør vadebukser. Her får man et produkt som holder dig tør og varm,alt imens det gørdit fiskeri nemmere, ved at give dig muligheden for at vade,ogikke blot gå udenom en dyb vandpyt. Leder man efter fiskebukser, så ville vi helt klart overveje et par vadebukser.