Simms Waders

Derfor skal du vælge Simms Waders

Investerer man i waders fra Simms, får man et produkt af allerhøjeste kvalitet og med god holdbarhed. Med deres start helt tilbage i 1980’erne er Simms et brand med mange års erfaring og bred viden indenfor waders og fiskegrej. Hos Simms får man lækre materialer, flot design og et produkt der er gennemtestet af professionelle. Måske er det derfor der er så mange der vælger det?

Køb waders fra Simms her 

Simms er kendt for kvalitet

Hvis du er på udkig efter nye waders, kan et par Simms waders væres det helt rette valg for dig. Med Simms får du nogle af de bedste waders på markedets, og et par waders fra Simms er således et godt valg for dig, der efterspørger kvalitet, komfort og masser af gode funktioner. Med et par Simms waders er du sikret en god fiskeoplevelse, og med vores store udvalg af Simms waders her hos Findwaders.dk kan du helt sikkert finde et par waders, som passer til netop dig og dine behov.  

Her på siden har vi samlet vores udvalg af Simms waders, hvor du bl.a. kan blive klogere på:

  • Simms freestone waders
  • Simms G3 waders
  • Simms G4 Waders

Et brand dedikeret til at lave slidstærke waders i høj kvalitet

Simms blev grundlagt tilbage i 1980 i USA af John Simms. Simms grundlagte sit firma, fordi han gerne vil bidrage med nogle waders i en højere kvalitet end det, der allerede eksisterede på markedet. 

John Simms var ikke tilfreds med det udvalg af waders, som var tilgængelig i USA, og der var mange andre fiskere, som havde samme holdning. Derfor fik Simms hurtigt succes med sine waders og andet udstyr til fiskeri i vandet. Succes fik Simms bl.a. med sine neopren waders, da Simms var den første virksomhed til at introducere denne type af waders til det amerikanske marked. 

I dag er Simms en stor virksomhed, der sælger waders til store dele af verden. Successen fortsætter, og det er der mange gode grunde til. Simms levere nemlig stadig waders i rigtig høj kvalitet, som lever op til alle de krav, du som fisker stiller til dit udstyr. 

Det gælder for alle waders fra Simms, og du er derfor garanteret at få et par lækre waders i høj kvalitet med mange gode funktioner, når du vælger Simms. 

Simms Freestone waders

Freestone er en serie af waders fra Simms, som både kommer i en buksemodel og i en klassisk model med skulderremme. Simms freestone waders er den mest budgetvenlige serie fra Simms, men det betyder ikke, at du kommer til at gå ned på kvalitet. 

 

Et par Simms Freestone waders leverer alt det, du forventer fra et par gode waders. Du kan bl.a. se frem til gode åndbare egenskaber, som er indbygget i de 4 lag af Toray QuadraLam-stoffet. Dette stof er yderst robust, og det holder dig både varm og tør under en hel dag i vandet. 

 

Simms freestone waders kommer desuden i en komfortabel kvalitet, der er nem at bevæge sig rundt i både på land og i vand takket være den store fleksibilitet og mobilitet. 

 

Med et par Simms freestone waders får du desuden en masse praktiske funktioner som eksempelvis en vandtæt lynlås, der gør det nemt at tage dine waders af og på, mens lynlåsen også giver dig mulighed for at lade vandet uden at tage dine vaders af. 

 

Dertil får du praktiske lommer, som bl.a. omfatter et par forede lommer, der kan holde dine hænder varme på en kold dag. 

Simms freestone waders kvindemodel.

Disse waders til kvinder er fremstillet med god pasform for øje, derfor er de også produceret i mange forskellige størrelser og længder. Et par lette og holdbare waders, som du kan anvende mange år ud i fremtiden. Med waders fra Simms går du aldrig galt i byen.

Simms freestone et par virkelig fede waders – især til prisen.

Her får du en virkelig lækker pasform og et vadebælte som lige er det bedre, end på de billigere waders. Simms har altid været kendt for at lave virkelig lækre waders, som man føler sig godt tilpas i. Simms freestone er virkelig ikke en undtagelse!

Simms G3 Waders

G3 er prisvindende waders fra Simms, der kommer med en række gode funktioner. Med Simms G3 får du et par åndbare og yderst slidstærke waders. Det skyldes det stærke GORE-TEX-materiale, som du får i 3 lag øverst på kroppen og i 4 lag på de nedre og mere udsatte dele. De mange lag giver ekstra slidstyrke og varme, så du kan bruge dine Simms G3 waders på kolde dage i mange år fremover. 

Simms G3 waders kommer med justerbare seler, som er polsteret for at give ekstra komfort. Dertil får du et væld af praktiske lommer, der vil gøre dit liv som fisker nemmere. Du kan eksempelvis se frem til at få en lomme med lynlås på brystet, så du altid kan have en æske med diverse udstyr lige ved hånden. 

På fronten er der også en lomme til din fly patch, mens varme lommer med fleeceforing sørger for at holde dine hænder varme, når du får brug for det. Du får også en indvendig aftagelig lomme, mens en lille lomme med lynlås i siden giver dig mulighed for at opbevare nøgler og telefoner på sikker vis. 

Disse waders kommer også med et stretch nylon bælte, mens de patenterede syninger i et par Simms G3 waders sørger for en god pasform, der er rar at bevæge sig i hele dagen.

Simms G3 guide stockingfoot er en meget eftertragtet model, af gode grunde.

Modellen byder på fantastisk bevægelighed og god funktionalitet. Her får du alt hvad du kunne tænke dig – og lidt til. 

Modellen ses her i den klassiske grå farve kaldet “Cinder”

Simms G4 waders

Simms G4 waders er på mange måder et revolutionerende produkt. Her får du et par waders i et helt nyt materiale, som både er komfortabelt, vandtæt, slidstærkt og åndbart. I et par Simms G4 waders får du en GORE-TEX membran, der er næsten 100 % ’pinhole’-fri. Materialet er således yderst stærkt, og der skal bruges meget kræft for at trænge igennem det. 

Komforten i et Simms G4 waders fornægter sig heller ikke på de lange fisketure. Materialet er utroligt lækkert, og det er blødt og smidigt, hvilket gør det til en behagelig oplevelse at vandre op og ned ad eksempelvis kysten hele dagen. Med et par Simms G4 waders får du lyst til bare at gå videre, så du kan præstere optimalt og hive så mange fisk med hjem som muligt. 

Et par Simms G4 waders kommer også med gode funktioner som eksempelvis lynlås på fronten, der gør det nemmere at komme ind og ud af dine waders, og som gør det nemt at træde af på naturens vegne. Du får også et par gode lommer med plads til grej, mens andre lommer er vandtætte og kan bruges til telefon, nøgler osv. Simms G4 waders kommer også med et væld af andre gode funktioner, som gør dit liv nemmere under fisketuren. Måske de bedste åndbare waders der er på markedet.

Her ses G4 modellen i det karakteristiske Simms design. Ud over at være fantastiske waders, så ser G4 modellen også fantastisk ud.

Dertil er et par Simms G4 waders naturligvis både vandtætte og varme. Simms G4 Waders er opbygget i en 4-lagskonstruktion på ben og numse, mens du får en 3-lagskonstruktion på de andre og mindre udsatte dele af kroppen. 

 

Nederst får du et par lækre neopren sokker, som både leverer god isolation og høj komfort, og som er skabt til at passe perfekt på din fod, når du hopper ned i dine vadestøvler. Simms G4 waders kommer med en ny og patenteret form for neopren, der er udviklet til at give en god pasform i dine vadestøvler, mens den specielle form for neopren også giver bedre isolering og bedre blodcirkulation i fødderne. 

 

Alt i alt er Simms G4 waders et par helt særlige waders, som du vil komme til at elske, så snart du har prøvet dem. Her får du den mest optimale komfort, høj slidstyrke samt et væld af gode funktioner, så det bliver til en fryd at komme på fisketur. 

5 gode grunde til at vælge Simms waders

Simms er et velkendt mærke indenfor fiskeri og outdoor generelt – dette med god grund. Søger du kvalitets produkter indenfor din fiske hobby, er det derfor ikke et skidt sted at starte sin søgning. Herunder lister vi 5 gode grunde til at kigge Simms vejen, når du skal anskaffe det perfekte udstyr til mange gode timer ved vandet. Med Simms får du:

  1. God kvalitet 
  2. Gennemtestet udstyr med mange års erfaring bag
  3. Slidstærke materialer 
  4. Garanti 
  5. Lækkert design 
Og med disse 5 gode grunde i bagagen, er der ikke andet end at sige – knæk og bræk derude!