Waders til børn

Med børnewaders kan alle komme med på fisketur

Herunder vil vi liste alle de mange forskellige børnewaders, som er på markedet.

Der findes efterhånden en del waders til børn i mange afskygninger. Vi kommer her med vores bud på hvilke børnewaders du skal vælge. Det vigtigste er at tage et kig på størrelsen. Selv de mindste børn kan nå få et par waders, selv dem der endnu ikke kan gå. Faktisk kommer Sitbags børnewaders helt ned til størrelse 20/21, så man kan tage sine første skridt mens man er med ude ved vandet.

Denne artikel indeholder reklamelinks, som kan udløse provision ved køb.

Ocean waders til børn

Herunder finder du 4 flotte modeller fra ocean.

Med et klassisk udseende og mange størrelser, er der mulighed for at tage de mindste med på fisketur.

Er du ikke lystfisker, så har disse børnewaders stadigvæk mange anvendelsesmuligheder.

Hvad end det er at gøre Gurli gris kunsten efter, og hoppe i vandpytter, eller om det er at holde måsen tør, når man leger i sandkassen.

Så kan det lade sig gøre.

Ocean PVC waders
Fine blå ocean waders til de mindste
Børnewaders fra ocean i den klassiske grønne farve
Børnewaders fra ocean i den klassiske grønne farve
Blå waders til børn fra Ocean
Blå børnewaders fra ocean i et nydeligt design
Junior waders fra ocean i grøn
Junior waders fra ocean i den klassiske grønne farve

Sitbag waders til børn

Sitbag waders er et fremragende alternativ til disse ocean waders.

De er særligt godt designet til de mindste, med sjove print på støvlerne.

Du kan få dem i 6 forskellige farver, hjoraf vi har samlet 4 her.

Sitbag børnewaders
Sitbat børnewaders i en flot beige farve
Sitbag waders til børn
Her i en flot "navy" farve
Sitbag børnewaders grøn
Læg især mærke til det sjove print på fødderne
Sitbag waders baby
Sitbag waders til de aller midste
Simms waders til børn
Kan fås fra størrelse 34

Simms Tributary til børn

Syntes du også at dine mindste fiskemakkere fortjener det bedst mulige udgangspunkt, så er sættet her. Med et par Simms tributary, er også de mindste rigtig godt kørende. Fantastisk med et par børnewaders i åndbart materiale, som ydermere virkelig er en gennemtestet model. Det er waders til børn på et ordentligt niveau. Hele sættet koster kun lige over 2000 kroner!

Billige børnewaders fra Elka

Med disse waders fra Elka, så er I godt i gang. Disse waders kommer fra størrelse 36 af og op til størrelse 40. Altså er der nu mulighed for at tage de lidt mindre med på tur. Dette sæt er helt ideelt til dem, der skal have skal se om vadefiskeri er noget for dem, for kun 449 kroner er du altså i gang – det er billige waders til børn.

Børnewaders til fiskeri - men også til vandplaskeri

Waders til børn gør det muligt at få de små poder med på fisketur, men det gør det også muligt at hoppe i en dyb vandpyt, uden at svine tøjet til.

Hvad skal man tænke på når børnene skal med på fisketur?

Når du skal have dine børn med ud på fisketur, så er det vigtigt at sørge for at børnene har en god oplevelse. Dette kan du gøre for at sikre det:

  • Sørg for at fisketuren er overskuelig – slut af i god tid
  • Børnene skal have det behageligt – tag en masse pauser og sørg for snacks
  • Hold varmen – waders til børn er fantastisk, men det er nødvendigt med varmt tøj indenunder
  • Start med noget nemt – skaller, hornfisk, makrel og sild er nemme at fange og gør det muligt at få en succesoplevelse – tilmed i godt vejr

Hvor dybt kan man vade med waders til børn?

Husk på at de små ben ikke har mulighed for at vade lige så meget som du har. Desuden er det hårdt at vade, når vandet er over hoftehøjde. Vær altid på den sikre side og vad ikke længere ud end til knædybde. Heldigvis er fisk som Makrel og hornfisk ofte til at fange på det Helt lave vand, det er havørreder desuden også.

 

Waders til børn

Der findes ikke noget bedre end at komme ud i naturen med fiskestangen på en smuk solskinsdag. Fiskeri i naturen er lig med ægte livsnydelse, og det er selvfølgelig en glæde, du gerne vil dele med dine børn. Det er både sundt og lærerigt for børn at komme med ud i naturen, og det er en god mulighed for at præge de små med gode værdier og give dem et godt forhold til både fiskeriet og naturen. 

 

Men før dine børn kan komme med til vandet, skal de naturligvis have det rette udstyr. Her handler det ikke bare om fiskestænger og de rette blink, for hvis du ofte fisker ude i vandet, må dine børn naturligvis også udstyres med et par gode waders. Børn kan bruge waders på samme måde som voksne, og de er et must, så snart I sammen bevæger jer ud i bølgerne. 

 

Her hos Findwaders.dk guider vi til valget af waders til børn, så du får mulighed for at dele din interesse for fiskeri og natur med hele familien. 

 

Varme og komfortable waders til børn 

Med er par waders på kroppen får du og dit barn muligheder for at komme tættere på fiskene og derved tættere på en god fangst. Vandet i de danske søer og farvande er koldt store dele af året, og derfor skal der naturligvis et par gode waders til for at holde varmen. 

 

 

Med et par gode og varme børnewaders fra vores udvalg her på siden får dit barn de bedste betingelser for at nyde en dag ved vandet uden at få våde og kolde fødder, og et par gode waders er således afgørende for en god introduktion til fiskeriet for de små. 

 

Waders til børn er desuden en alsidig investering, der kan bruges til mange andre ting end bare fiskeri. Et par waders er i virkeligheden de ultimative regnbukser, og de er derfor praktiske at have i skabet på en regnvejrsdag. Med et par børnewaders kan dit barn hoppe rundt i store vandpytter eller små vandløb, når I er på gåtur, mens de gode waders sørger for at holde vandet væk fra barnets ben og fødder. 

 

Derfor er et par børnewaders en god investering til alle aktive børn, der både holder af at fiske og af at komme udenfor i al slags vejr. 

 

Neopren waders til børn

Mange neopren waders føres i størrelser, der gør dem til et oplagt valg, også for børn. Fordelen ved at anvende denne type waders, er at de er dejligt varme. hvis du skal have junior med, eller det er dig selv der skal forsøge dig med fiskeriet, så er det vigtigt at kunne holde ud til en hel dags fiskeri, uden at komme til at fryse. Her et par fra Kinetic som også er prisvenlige.

Kan man få waders til børn

Ja, det kan man sagtens. Der er waders til selv de mindste børn, såvel som gode waders til en junior.

Kan man få waders til børn i størrelse 25

Ja, det kan man sagtens. Faktisk kan du få waders helt ned til størrelse 20.

Kan man få børnewaders til fiskeri?

Ja, det kan du godt. Disse waders kan dog også anvendes til mange andre ting.