Patagonia waders

Waders fra Patagonia

Som brand har Patagonia de seneste år, været igennem en rivende udvikling. Patagonia waders er da også den mest oplagte konkurrent til Simms, når det kommer til waders fra den øverste hylde. I afsnittet nedenfor, finder du flere spændende Patagonia waders.

Liste med waders

Herunder vil vi gennemgå flere forskellige waders fra patagonia

Patagonia swiftcurrent waders

Patagonia Swiftcurrent Expedition

Med Patagonia Swiftcurrent Expedition Waders, får du den absolut nyeste teknologi på markedet indenfor åndbare waders. Selerne heri er designet sådan, at de kan lave denne model om fra brystwaders til buksewaders, på et splitsekund. Derudover har man nytænkt de indvendige søm, der gør disse waders ekstra slidstærke. Det og meget andet får du i disse lækre waders fra Patagonia. 

Patagonia middle fork packable waders

Ønsker du et par waders der er nemme at have med på farten, så behøver du ikke at lede længere. Patagonia Middelfork packable waders er som navnet antyder, nemlig lavet til dem der er på farten. Ud over at få en waders der er fremstillet af 70% genanvendelige materialer. Ud over de i forvejen mange størrelser du kan få modellen i, er der også mulighed for at få en lang udgave, til de af os med lidt længere ben

Patagonia swiftcurrent vadebukser

Waist waders (eller vadebukser) fra Patagonia af den bedste kvalitet.

Perfekt til alle fiske situationer hvor du ikke skal vade dybt.

Patagonia swiftcurrent wading pants er blevet taget godt imod af brugerne, med et væld af gode anmeldelser. Kigger du på anmeldelser, vil du finde den ene 5 stjernede anmeldelse efter den anden. Leder du efter de bedste vadebukser, så er dette et oplagt valg. Alternativt kan du se hele vores samling af vadebukser her.

Patagonia swiftcurrent packanle waders

Her får du et par lækre Patagonia waders, som ikke fylder meget og til en super god pris. Modellen er testet efter Patagonias eget H2No prpgram, som sikrer fantastisk åndbarhed og slidstyrke. Derudover har modellen flere anvendelsesmuligheder, da selerne kan køre ned og derved kan du, i løbet af et splitsekund, lave dine bryst waders om til waist waders. Er du typen som altid overvejer at smutte forbi vandet efter arbejde, så er dette et paret til dig. De er slidstærke og kan være i en lille pose bag i bilen.

Patagonia waders med lynlås

Waders med lynlås er vundet frem de seneste år, og findes på flere af de større mærkers topmodeller.

Patagonia swiftcurrent expedition findes i en model med lynlås.

Med en vandtæt lynlås fra YKK i høj kvalitet, får du lige pludselig ekstra frihed i dine waders.

 

 

Patagonia waders med lynlås
Fedt design og god anvendelighed
Patagonia swiftcurrent waders med lynlås

Patagonia: et godt brand

Som brand gør Patagonia det tydeligt, at de ønsker de bedste vilkår for dyrelivet og dermed også de mennesker, der ynder at befinde sig i naturen. De har blandt andet produceret den fantastiske dokumentar: “Artifishal – the fight to save the wild salmon“, se den ved at klikke på linket. Det føltes derfor ekstra godt, at hoppe i et par Patagonia waders, når man kommer ud til fiskevandet.

Med styr på værdierne

Patagonia gør tingene anderledes. Det er sågar en af deres kerneværdier. Køber du Patagonia waders, så tager du aktivt del i en fantastisk fortælling. De er et brand som aktivt ønsker at pleje, passe og genopbygge naturen.

I deres værdisæt står det blandt andet skrevet at:

  •  Man skal producere de bedste produkter
  • Ikke forsage unødvendig skade på miljøet med sine forretningsgange 
  • Anvend forretning til at hjælpe miljøet
Er du lystfisker og naturelsker, burde alt dette være sød musik i dine øre. Har du lyst til at læse mere om Patagonias værdier, kan du gøre det her.

Knæk og bræk 🎣